Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet och hur fungerar det?

Tinder: hur sa befinner si matchningssystemet och hur fungerar det?

I den narvarande artikeln ifall Tinder ska vi prova handleda dig sa att det matematiksystem saso applikationen inneha befinner sig till din plus och att du befinner si beredd eskalera din framgangsgrad pa saken dar ultimat dejtingsappen pa marknaden idag. Forsavit ni redan vet det och letar efter andra typer av applikationer kan du ocksa beratta in saken da narvarande artikeln darborta vi snackar om De 7 ultimata dejtingsapparna kungen Android.

Darfor att du icke ska ga forlorad sam borja gallande modera fot i varlden itu dejtingsapplikationer behover du enbart komma dessa steg sasom vi kommer att inlara de nasta. I slutandan ar detta som alltsammans, ju battre imag, desto lattare kommer ni att lokalisera saken dar andra personen. Nar ni antagligen inneha matchat, darborta befinner sig du tillsammans konversationen n age tillsammans saken dar andra personen samt din Tinder-profil kan gora fa. Men utan att forst forfina det kommer du ej att lite det samtalet. Nago faktum leder mot ett annan, sang oss eftersom ga dara tillsamman artikeln.

  • 1 baksida av underben ar Tinder sam hurdan funka det?
  • 2 Skapa nago enastaende Tinder-profil
  • 3 Styrka din Tinder-profil

Hur sa befinner si Tinder samt hurda fungerar det?

Baksida av underben ni tvungen bega a etta stund och sasom det befinner sig uppenbart befinner si fylla ne appen a Google Play Store eller Apple Store forsavit du anvander iOS-systemet. Nar n antagligen har laddat ned saken dar samt installerat tvungen n registrera dej pa Tinder tillsammans ett Facebook-profil eller helt enkelt forbruka ditt telefonnummer mo vilket dom skickar e SMS mot dig sam du kommer enkom att indicera ett kod saso skanke de access. Postum det har accepterar ni sam ger behorighet darfor at meddelanden skall onska over nar du utfor ett tavling, vilket ar vart mal i appen, kom ihag!

Tinder: hur sa befinner sig matchningssystemet och hurda funkar det?

N har allaredan allt klart, omedelbart blir det nar ni behover ga av stapeln rus i din profil. Nar ni promenera in borjar ni beskada manniskor alternativt profiler, snarare, tillsamman deras foton, data, alder sam presentation, kort sagt, n kommer att kika deras image sam biografi. Utover allting det har kommer n likasa att vet betrakta forsavitt personen age varit operativ nyss, ett tecken visas jamte deras kort. Forsavit n befinner sig hugad fran saken dar profilen intill etta anblicken alldenstund n allareda gillade saken da, tvingas n klicka kungen mer underrattelse (sjalv lindade in i nagon vit cirkular, betryckt at moderat). Nar du astadkommer dett hela profilen visas samt du kommer att se varenda hans biograf om han age skrivit det. Dar titta n ocksa resten bruten fotografierna via att avlossa til hoger alternativ vanster.

Du har redan sett deras image, genast ar https://brightwomen.net/ecuadorianska-kvinnor/ det opp mo dig att bestamma. Gillade du det? Ifall ni gillade saken dar personen behover n blott pressa blodpump baksida av underben kommer ni att kika nedan samt forsavit n icke gillade det, kommer n att pressa X alternativ n flyttar profilen tillsamman fingret till vanster.

E stund, du kan annu foreta nagot ovrigt Om du antaga att saken da personen nog ar saken dar n tycker om mest fran alla profiler, skada var diskret ni ager enbart nago mojlighet varenda 24: e timm. Forsavitt du gillade den personen mer ann en annan, svep kortet uppat alternativ klicka kungen den bla stjarnan sasom n titta nedan, det ar nago superlik, ni kommer att innehava fler mojligheter stav den andra personen att finna dig samt beskada din image darfor at avgora forsavit de diggar dig alternativt ej. Skad fortvivla ick applikationen varnar de aldrig for nagonting forsavit det ej finns en matchningsa att n icke kanner till ifall den andra personen ej ager hittat dig eller absolut enkelt inte gillat dej. Ni sta si dig flegmatisk samt fortsatter prova.

Share the Post:

Related Posts