7 irritante redenen waarom seks in een routine verandert

Veel vrouwen geloven dat het huwelijk gedoemd is als de echtgenoten bijna ophouden te kussen. En sommige echtgenoten hebben een gewoonte, gaan of terugkeren van het werk, hun vrouwen kussen in het voorhoofd. Zodanig, weet, miser patronage smack. Alsof je een bejaarde echtpaar bent, geen stel, dat in een recente verleden drie uur zou kunnen liegen, geen aandacht besteed aan het feit dat de kaak van de gevoelloosheid, maar de taal. Het is ook onmogelijk! Op de wang – waar niets ging. Maar beter in de lippen, de hoek van de mond, nek, geur onder het sleutelbeen. En de praktijk van kussen in het voorhoofd is de eerste stap naar saaie geslacht eens per kwartaal, en zelfs minder.

2. Onafhankelijk strippen

Liefhebbers omarmd door echte passie voor elkaar breekt meestal kleding van een partner of, integendeel, opzettelijk de uitstroomprocedure uit het ondergoed vertragen, waardoor het in erotische prestaties wordt. Lange hosting / gehuwde paren worden meestal geleid door het principe van haalbaarheid en resourcebesparing. En van deze klokkentoren is veel praktischer dan niet op de mijne, zoals ze zeggen, tieten, en jezelf je kleding werpen en onder de deken duiken. Kijk van de zijkant van zulke jongens – twee soorten dappere soldaten, klaar om een ​​schuld te geven om te trouwen. Niet erg spannend beeld, en?

3. Aseksuele sfeer

Wat erotisch kan zijn dan in het proces van copulatie om een ​​kinderspeeltje van onder zijn vijfde punt te verwachten? Is het mogelijk om de opwinding te versterken als een spray van de tv naar giftige speeksel Salovyov of de computers die vallen in het gezichtsveld, de bubbels uit de documenten, een stel linnen vellen in de hoek van de kamer, restjes,

krabben, bubbel Apple, natte servetten, billboards, bubbels met hoestgsel en t. D.? Elk paar heeft natuurlijk een eigen niveau van houding ten opzichte kamagra 100mg van antisanitair. Maar het punt is op minstens kamagra kopen een beetje, minstens HalfLza en een en een halve handen letten op hoeveel de plaats waar je de passie overuleert, op de juiste manier instelt. Goed, of configureert tenminste niet tegen hem.

Share the Post:

Related Posts